Anti malware MBAM & Norton Power Erazer

Wanneer je pc reeds besmet is zou het programma MBAM, MalwareBytes Anti-Malware, nog wel eens kunnen helpen.

Ook systeemherstel (naar paar dagen terug) wil nog wel eens helpen om besmettingen te verwijderen.
Daarna Mbam draaien en je antivirus programma.

Over MBAM MalwareBytes Anti-Malware
Het is een klein programmaatje dat je geheel gratis kunt gebruiken om je systeem mee te controleren op malware en om de gedetecteerde malware gratis mee te verwijderen.

Dit programma is géén vervanging van je huidige PC beveiliging, het is een aanvulling. Tegenwoordig is er zoveel malware dat het echt onmogelijk is om met 1 programma alles te kunnen detecteren. Gebruik een paar goede en betrouwbare programma's om je PC mee te controleren en Malwarebytes' Anti-Malware is daar alvast eentje van.

 MBAM installatie   tegenwoordig kun je gratis 2 weken pro versie uittesten, de betaalversie, daarna ga je automatisch verder met de free versie of je kunt licentie aanschaffen.
Download van https://www.malwarebytes.com/mwb-download/ Dit programma start tegenwoordig in de pro versie met extra realtime bescherming, aanrader!

Norton Power Eraser Gratis downloaden en gebruiken
Verwijdert diep zittende en moeilijk te verwijderen crimeware, die niet altijd door traditionele virusscans wordt gedetecteerd. Als u het slachtoffer bent geworden van crimeware die door de gebruikelijke virusscans niet wordt gevonden, gebruikt u de Norton Power Eraser om deze op te sporen en te elimineren.
Gratis downloaden en gebruiken Download

Zie ook vreemde pop ups verwijderen!
Continu last van pop up schermen en ongevraagd openen van vreemde site's.