PC cleaner software. Mijn pc wordt steeds trager

Ccleaner Help, mijn pc wordt steeds trager
CCleaner is een heel goed en snel programma om uw pc mee op te schonen. Met CCleaner kunt u tijdelijke bestanden, gebruikerssporen, cookies en internetsporen (onder andere surfgeschiedenis, ingetypte adressen en automatisch aangevulde woorden) van Internet Explorer, Opera, Firefox en Mozilla/SeaMonkey opruimen.
Let op bij installatie, haal vinkjes weg bij zoekbalken of andere aanbiedingen!
Download CCleaner

Auslogics Disk Defrag
Is een programma dat je kunt gebruiken om je hardeschijf te defragmenteren. Defragmentatie ontstaat door het plaatsen en weer wissen van informatie op je hardeschijf.
Auslogics Disk Defrag - Meer info
Auslogics Disk Defrag - download

Auslogics Registry Defrag
Registry Defrag is heel gemakkelijk in gebruik. Door een paar keer te klikken laat u het los op uw pc. Het programma maakt een snelle analyse van het Register en vertelt meteen hoeveel compacter dit cruciaal systeembestand kan worden. Aangezien het Register continu in het geheugen resideert, geldt: hoe kleiner, hoe beter.
Auslogics Registry Defrag - Meer info
Auslogics Registry Defrag - Download

Niet gratis maar wel mijn favoriet is/was TuneUpe
TuneUp Utilities™ 2012 slaat nieuwe wegen in om de prestaties van uw computer te optimaliseren. De splinternieuwe Economy-modus verbetert de accuduur van laptops, mini-laptops en tablet-pc's merkbaar en helpt stroom te besparen. De uitgebreide TuneUp Program Deactivator zorgt ervoor dat pc's ook met honderden geïnstalleerde programma's niet verzwakken. En met de baanbrekende SSD-ondersteuning beschermt u uw solid-state drive tegen snelheidsverlies en vertragingen.
Ik update dit programma niet meer omdat een nieuwe licentie nog maar een jaar geldig is en je dan gedwongen wordt duur te updaten. Gebruik nu gewoon weer cclean, gratis en veel duidelijker wat er gebeurt, geen onnodige onzin.
Download tuneup

Tuneup is overgenomen door avg! Kan nu als onderdeel in AVG geïnstalleerd worden, je betaald licentie per jaar.