Links Gezondheid

Massage Praktijk 'Aanraking Soest'
Aanraking staat voor masseren met aandacht.
Als masseur en mens creëer ik met mijn praktijk, ruimte om te voelen.
Voel, beleef, ervaar!
Sta open voor de manier waarop je lijf een probleem of situatie beleeft.
Persoonlijke voorkeur, eventueel aanwezige klachten en nieuwsgierigheid kunnen een leidraad zijn om een keuze te maken uit de verschillende massages:
Voetreflexmassage, Lichaamsmassage, Chakra Massage, Holistic Pulsing......
Meer weten www.aanraking.eu of www.spiritualiteit-massage.nl

Massage praktijk Aanraking Soest

PARA NORMAAL BEURZEN
Voor wie het leuk vindt ze te bezoeken hier de data en openingstijden.
Je vind hier o.a. Edelstenen, Handlijnkunde, Reiki, Boeddha's, aura fotografie, CD's, beelden, oliën, tarotlegging, hypnose en nog veel meer.
Openingstijden: za. 12-18 uur zo. 11-18 uur
Klik op http://www.paraview.nl/beursgenda.php voor de data

Reiki cursus centrum
Reiki is een Japans woord dat universele levensenergie betekent. Het woord REIKI is ontstaan uit de Japanse karakters 'REI' en 'KI', die samen de betekenis hebben van Universele Levensenergie.
Rei alleen betekent Onbegrensd of Universeel. Ki betekent de Vitale Kracht, die door al het levende stroomt ofwel de levensenergie. Reiki centrum, Reiki cursus, Zen Reiki, Teramai reiki, Reiki behandeling. Lees verder op Reikicentrum.eu

Shiatsu Massage Groningen
Shiatsu is een vorm van drukpunt massage, toegepast met duimen, vingers, handpalmen, voeten en ellebogen. Op deze manier kunnen klachten behandeld worden zoals hoofdpijn, migraine, stijve schouders, R.S.I., maag- en darmklachten.
Shiatsu Massage groningen, Alex van den Bogaard http://www.shiatsu-groningen.nl
www.shiatsu-groningen.nl

shiatsu-massage-groningenSpiritueel Centrum La Mer
La Mer is een centrum waar je je kunt bezinnen en waar je op een prachtige plek in Frankrijk contact kunt maken met je bron. In de ogen van velen is het een plek om je zingeving te (her-)vinden. Een plek waar transformatie van jezelf eigenlijk moeiteloos en liefdevol plaatvindt. Spiritueel Centrum La Mer http://www.la-mer.nl/