Microsoft Office of OpenOffice

Compatibiliteitspakket van Microsoft Office Wellicht nog een handige tip!
Heb je nog een hele oude office 2003 versie en wil je toch office 2007 .docx bestanden kunnen openen, er is een conversieprogramma van microsoft en als je dat installeert kun je alles weer inlezen en ook opslaan als de nieuwere versie.

Voordat je het Compatibiliteitspakket installeert eerst Windows update doen, je systeem moet up to date en Legaal zijn (zie help en info link).

download: http://www.microsoft.com/nl-nl/download/details.aspx?id=3

Help en info: http://support.microsoft.com/kb/923505/nl

Daarnaast is er ook nog de PowerPoint Viewer http://www.microsoft.com/nl-nl/download/details.aspx?id=6 Met Microsoft Office PowerPoint Viewer 2007 kunt u volledige presentaties bekijken die in PowerPoint 97 en hoger zijn gemaakt.

Naast de betaalversie Microsoft Office bestaat er ook een gratis versie OpenOffice.

OpenOffice
OpenOffice.org wordt tegenwoordig algemeen gezien als belangrijkste alternatief voor marktleider Microsoft Office. OpenOffice.org hanteert het standaarddocumentformaat OpenDocument, waardoor met name overheidsorganisaties in verschillende landen (die steeds meer verplicht worden om een open bestandsformaat te gebruiken) ertoe neigen om over te stappen.
Het gratis alternatief voor Microsoft Office compatible met Word, exel, Powerpoint..... Download en meer info OpenOffice.org